Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Erdoğan, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Giresun'u ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürü Ferudun Giresun'u makamında ağırladı.

        Mesleki eğitim ve ara eleman sıkıntısı ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Giresun, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması dolayısıyla Erdoğan'ı tebrik etti. Müdür Giresun, Denizli Ticaret Odası ile her türlü konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

        Ziyareti dolayısıyla Giresun'a teşekkür eden Başkan Uğur Erdoğan, "Denizli olarak ara eleman ve yetişmiş işgücü konularında sıkıntılarla karşılaşmaktayız. Bu sıkıntının giderilmesi amacıyla İŞKUR ile birlikte ortak projeler gerçekleştirebiliriz. Bizler, laf üretmeyeceğiz amacımız Denizli'de iş üstüne iş, taş üstüne taş koymaktır" dedi.

        (MT-Y)

        30.09.2016 16:12:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler