Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta atık pil toplama yarışması

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılında çevre duyarlılığını artırmak amacıyla "Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması" başlattı.

        Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerin geri kazanılabilir atıkları çöpten ayrı olarak biriktirmesini sağlayarak çevre koruma bilinci kazanması amacıyla Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'nın üçüncüsü başlatıldı. Yarışma kapsamında çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanmasının önemine dikkat çekildi. Anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerin katılabileceği yarışmayla ilgili değerlendirme yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, il genelinde en çok atık pil toplayan ilk üç okulun öğrenci sayısına bakılmaksızın ödüllendirileceğini söyledi. 28 Nisan'a kadar öğrencilerin atık pilleri okullarına getirerek kampanyaya destek verebileceklerini ifade eden Başkan Eroğlu, öğrencilerin bilinçlendirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Yarışma kapsamında okulların ihtiyaç duyacakları atık pil toplama kutusu, afiş, broşür gibi malzemelerin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden temin edilebileceği bildirildi.

        (Nİ-SLH-Y)

        03.10.2016 14:38:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler