Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DPÜ'de festival

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Evliya Çelebi Yerleşkesinde, yeni katılan öğrencilere yönelik Tırmanma Duvarı Alanı'nda 'DPÜ Color Festivali ve Oryantasyon' programı düzenlendi.

        Gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Remzi Gören ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın katılarak yeni öğrencilerle bir araya geldi.

        DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarının stant açarak yeni gelen öğrencilere topluluk tanıtımları yaptığı Oryantasyon Programında ayrıca Tiyatro Rock Müzik Toplulukları gösteriler sergiledi.

        Yarışmaların da yapıldığı Color Festival'de, alanda kurulan oyun parklarında öğrenciler doyasıya eğlendi.

        04 Ekim günü, Dumlupınar Üniversitesi'ni, Kütahya'yı ve tarihi mekânları tanıtım amaçlı Yerleşkeler ve Şehir Gezisi gerçekleştirilecek. Amfi Tiyatro Film Gösterimi-Müzik ve Tiyatro Gösterileri sergilenecek.(EFE)

        04.10.2016 10:39:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler