Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlar Akdeniz turuna çıktı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, Akdeniz seyahati için Malkara'dan otobüsle yola çıktı.

        İlçede görev yapan 30 mahalle muhtarı, Malkara Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek Antalya seyahati için ilçeden ayrıldı. Geziye, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz ve Bahaettin Cömert ile THK Görevlisi Üzeyir Kocakır da eşlik etti. THK Malkara Şubesinin organize ettiği gezi ile bölgedeki tarımsal faaliyetleri yerinde görmek, incelemek ve tanımak amaçlanıyor.

        Seyahat öncesi Hükümet Meydanında açıklama yapan THK Malkara Şube Saymanı Üzeyir Kocakır, "4-7 Ekim tarihleri arasında muhtarlara yönelik Antalya gezisi düzenlenmiştir. Gezide tarihi mekanlar, turistik yerler, tarımsal alanlar ve seracılık faaliyetleri konusunda inceleme yapılacak. Alanya Kaymakamı ve Alanya Belediye Başkanını ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

        Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş da, "Tatil ve gezi amaçlı Akdeniz turu yapacağız. İnşallah faydalı bir gezi olur. Muhtarlarımızın da bu geziden bir şeyler öğrenmelerini isterim" dedi.

        (HT-MK-Y)

        05.10.2016 16:39:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler