Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni Eğitim Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Dünyanın ve Türkiye'nin ilk eğitim bayramı olma özelliğini taşıyan Besni Eğitim Bayramının 18.'si çelenk sunma töreniyle sona erdi.

        Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı tarafından her yıl çeşitli etkinlikler ve panellerle kutlanan ve bu yıl 7-8 Ekim'de gerçekleştirilmesi düşünülen Besni Eğitim Bayramı'nın 18.'si ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü hal ve Adıyaman Valiliğinin aldığı karar nedeniyle çelenk sunumunun ardından sonra erdi.

        Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törene, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Doğan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

        Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından 18. Besni Eğitim Bayramı programı sona erdi.

        (RK-BRN-Y)

        07.10.2016 12:19:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler