Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Recep, Tayyip ve Erdoğan'a başkan İbrahim Karaosmanoğlu'ndan ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'daki 'Recep, Tayyip, Erdoğan' isimli üçüzleri ve 15 Temmuz Gazisi Yunus Emre Köse'yi evlerinde ziyaret etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'da bir dizi teknik inceleme çalışmasının ardından, çocuklarına Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini veren ve yedi yaşına basan Yurtoğlu ailesine konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, 15 Temmuz Gazisi Yunus Emre Köse'yi de ziyaret etti. İlk olarak Darıca ilçesi'nde oturan Yurtoğlu ailesinin 7 yıl önce dünyaya gelen ve 'Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan' adını verdikleri üçüz bebekleri ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, bebeklerin sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Nene Hatun mahallesinde yaşayan ve 15 Temmuz Gecesi Pendik'te girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan polis memuru Yunus Emre Köse'yi evinde ziyaret etti.

        Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "FETÖ darbe girişimine direnen milletimize siz kahramanlarımıza çok şey borçluyuz" açıklamasını yaptı.

        (İG-

        07.10.2016 13:22:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler