Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediyesi'nden Karşıyaka'ya piknik alanı

        (Fotoğraflı)

        Goncagül Özcan

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi'nde yeni bir park inşa ediyor.

        Yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni piknik alanı içerisinde her ayrıntı düşünüldü. Park içerisinde futbol sahası, fintes alanı, çocuk oyun alanı, piknik masaları, barbekü alanları, meydan, süs havuzu, kamelyalar, koşu yolları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar bulunuyor.

        Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Karşıyaka Mahallesi'nde inşa ettiğimiz piknik alanı başta Mamaklılar olmaz üzere tüm Başkentlilerin hizmetinde olacak. İçerisinden bir çok imkanın bulunduğu piknik alanını en kısa zamanda tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

        İki parça olarak hazırlanan projenin park alanı karşısına da gelen vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bin metrekarelik otopark yapılacak.

        (GNC-MK-Y)

        11.10.2016 11:27:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler