Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fotoğraf Sanatçısı Öztürk Malatya'da sunum yapacak

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatyalı Fotoğraf Sanatçısı Metin Öztürk, Malatya'da "Yeryüzü, Gökyüzü ve İnsanyüzü" konulu bir sunum gerçekleştirecek.

        Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenecek seminere fotoğraf sanatı ile uğraşan sanatseverler davet edildi. Sunum, Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltacı Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 16 Ekim Pazar günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi şirketi TRABEL Genel Müdürü olan doğa gezgini Metin Öztürk ve beraberindeki fotoğraf sanatçısı Turgay Coşkun'un birlikte sunacakları seminerde fotoğraf sanatının incelikleri ve doğada fotoğraf çekme yöntemleri anlatılacak. Seminere katılacak olan sanatseverlerin sorularını da cevaplandıracak olan Öztürk, sunum sonunda sanatseverlerle sohbet edecek.

        (ZIG-CÖ-Y)

        14.10.2016 18:29:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler