Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik merkezlerinde "Yeni Bir Nefes" projesi

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Gençlik Merkezi yeni dönemde "Yeni Bir Nefes" faaliyeti planlamak amacıyla İl Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

        Zonguldak, Kilimli, Çaycuma, Ereğli, Gökçebey, Devrek, Kozlu ve Ereğli Gençlik Merkezlerinde görev yapan gençlik liderlerinin de katıldığı toplantıda gençlik merkezlerini geliştirmek adına neler yapılabilir konusunda bir çalıştay düzenlendi.

        Gerçekleştirilen toplantıda 2015 Eylül ayından itibaren tüm gençlik merkezlerinin yapmış olduğu çalışmalar değerlendirilirken "Yeni Bir Nefes" kapsamında gerçekleştirilecek "Akademiler, Kulüp Faaliyetleri ve Salon Programlarının" planlanması kapsamında düzenlenecek yerel projeler, dezavantajlı gençlere ulaşılması ve toplumsal hayata nasıl kazandırılacağı, gençlik merkezlerinde gençler için ne tür faaliyetler düzenleneceği konusunda planlamalar yapıldı.

        (ÖMR-OA-Y)

        18.10.2016 12:29:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler