Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kıbrıs Mahallesi'ne yeni park ve spor alanı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kıbrıs Mahallesi'nde inşa edilecek olan tesis hakkında bilgi verdi.

        İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi, Kıbrıs Mahallesi'nde park ve sporu bir arada buluşturacak. Mamak Belediyesi'nin Kıbrıs Mahallesi'nde inşa ettiği 4 bin 650 metrekarelik park içerisinde halı saha bulunuyor. Yapımı devam eden park içeresinde koşu yolları, fitness alanı ve yürüyüş yolları da bulunuyor.

        Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İnşa ettiğimiz tesislerde fonksiyonelliği ön plana çıkarıyoruz. Genel olarak yaptığımız parkların içerisinde spor alanları bulunuyor. Ancak Kıbrıs Mahallesi'nde inşa ettiğimiz park içerisinde ekstradan bir de futbol sahası yapıyoruz" dedi.

        Çocuk oyun alanı, pergole ve yeşil alanların bulunduğu park içerisinde ayrıca sosyal bir tesiste yer alacak. Çalışmaların devam ettiği park en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak.

        (CC-Y)

        19.10.2016 11:02:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler