Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler öğrencilerine Aşure yaptılar

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Dursun Murat Aydın

        Kamera : Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Oltu Kız Anadolu İmam hatip öğretmenleri Muharrem ayı nedeni ile yaptıkları aşureyi okul bahçesinden 300 öğrenciye dağıttılar.

        Oltu Kız Anadolu İmam hatip öğretmenleri ve hizmetli personeli tarafından yapılan aşureyi öğretmenler elleriyle öğrencilere dağıttılar.

        Oltu Kız Anadolu İmam hatip Lisesi Müdür yardımcısı Emre Öztaş yaptığı açıklamada, "İçinde bulunduğumuz muharrem ayı muharrem ayının en güzel özelliği ise aşuredir. Bizde okuldaki öğretmen ve personel arkadaşlar olarak kendi aldığımız malzemelerle okul öğrencilerimize aşure yaptık ve dağıtımını da kendi elimizle yaptık böylece öğrenci idareci Öğretmen dayanışması içerisine girdik bundan sonra okulumuzda bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bütün arkadaşlarıma teşekkür eder öğrencilerimize afiyet olsun." dedi.

        Öğrenciler ise "Öğretmenlerimizin kendi paralarıyla yapmış oldukları aşure bizlere sürpriz oldu. Bizim için güzel bir etkinlik oldu. Son derece memnun kaldıklarını emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dediler.

        (ERZ-AT-Y)

        20.10.2016 11:13:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler