Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de mahalle turu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - İzmit'teki mahalle inceleme gezileri Körfez ile devam etti.

        Körfez mahallesindeki inceleme gezisine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Polattimur, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri katıldı. İnceleme gezisinde mahalle muhtarı Oğuz Bayraktar da hazır bulundu. Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları tek tek gezerek eksikleri yerinde gördüler.

        Vatandaşlarla da görüşen Bulut, "Yaklaşık 14 yıl öncesine kadar birçok mahallemiz gibi burası da belediye hizmetlerinden mahrumdu. Her yağış sonrası buralara ancak kayıkla girilebiliyordu. AK Parti hükumeti ve belediyeleri ile birlikte diğer mahallelerde olduğu gibi Körfez mahallesi de hizmetlerle tanıştı. Artık bu mahallemiz yağışlar sonunda sular altında kalmıyor. İzmit'in örnek mahallelerinden olan Körfez mahallesine birçok hizmetler yapıldı. Okullarımızda tadilat çalışmaları başlattık, çok amaçlı salon ve öğretmenler odası yaptık. Camimizi yeni baştan yeniledik, satranç okulumuzu açtık. Ücretsiz spor salonları, İZMEK kurslarını açtık. Vatandaşlarımızın her alanda en iyi şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

        (GY-Y)

        20.10.2016 11:15:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler