Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlar Günü Körfez'de kutlandı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - 19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edilmesinin ardından Körfez'de ilk tören Körfez Kaymakamlığı Tören Alanında yapıldı.

        Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar yaptı. Gerçekleştirilen törene Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli ve Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu çok sayıda mahalle ve köy muhtarı ile birlikte birim müdürleri katıldı.

        Törende günün anlam ve önemine yönelik yapılan konuşmaların ardından Körfez'in 36 mahalle muhtarı ile birlikte toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirildi. Körfez Belediyesi'nin muhtarlara özel olarak hazırladığı hediyeleri ise Belediye Başkan Vekili Faruk Denli ve Selahattin Kabadayıoğlu takdim etti.

        (GY-Y)

        20.10.2016 15:00:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler