Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de zabıta denetimlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde esnaf ve tüketicinin diyaloğunun sağlıklı olması, alışverişlerin memnuniyetle yapılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

        Nitelikli hizmet ve ürünler için denetimlerini her alanda gerçekleştiren zabıta müdürlüğü yaptığı son kontrollerde unlu mamül üreticilerini, kasapları ve bakkalları denetledi.

        Denetimler her alanda yapılıyor

        Zabıta Müdürlüğü son olarak gıda üretimi yapan iş yerlerinde denetimlerde bulundu. Ekmek yoğrulan hamur tekneleri, kullanılan ek maddelerin denetimleri, raflarda ki ürünlerin son kullanma tarihleri, sofralara ulaşan ekmeğin gramajı, etlerin saklanma koşulları gibi birçok alanda yapılan denetimlerde doğru çalışan esnafa teşekkür edildi, yanlışları olanlar ise halk sağlığı nedeniyle uyarılarak, düzeltmeler için gereken şartları belirtildi.

        Denetimler boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda Denetim Biriminin de eşlik ettiği kontroller ilçe genelinde, tüm esnafa yayılarak devam ediyor.

        (BRN-Y)

        22.10.2016 15:33:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler