Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı'nın toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı haftalık istişare toplantısına katıldı.

        Her hafta karşılıklı istişarelerle Bilecik hakkında gerçekleştirilmesi gereken projeler, sorunların tartışıldığı toplantıda Başkan Yağcı da düşüncelerini sundu. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, "AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak haftalık olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Bu haftaki toplantımızda Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı'yı ağırladık. Belediye Başkanımız ile istişareli bir şekilde yaptığımız toplantımızda ilimizde gerçekleşen ve gerçekleşecek projeler ile ilgili bilgiler aldık. Selim Yağcı başkanımıza toplantımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        (CKT-KÇ)

        26.10.2016 16:40:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler