Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık memuru havuza dönen çeşme önünde ördek yüzdürdü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Sağlık Memuru Sadettin Gün, gideri tıkanan çeşmenin önünde biriken sularda iki ördeğini yüzdürdü.

        İlçe Devlet Hastanesi'nde görevli Sağlık Memuru Sadettin Gün, 82. Yıl Mahallesi festival alanında bulunan çeşmenin giderinin tıkanması sonucu ününde biriken ve havuza dönen sularda evinden getirdiği iki ördeğini yüzdürdü. Ördeklerini yüzdürürken çektiği videoyu "ördeklerimin su keyfi" başlığıyla sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Gün, "Hayvanları çok seviyorum. Oturduğum Yenidoğan Mahallesi Etikent sitesinde ördeklerimi yüzdürebileceğim su birikintisi yok. Ördekler de suyu çok seven bir hayvan, festival alanındaki çeşmenin önünün havuza döndüğünü duyunca aracımla iki ördeğimi getirerek yüzdürdüm. Onların yüzerken nasıl mutlu olduklarını hissedebiliyordum. Buraya her fırsatta gelip ördeklerimi yüzdüreceğim" dedi.(MA-EFE)

        27.10.2016 10:55:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler