Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Koçer'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

        Milletvekili Koçer Cumhuriyetin ilanının 93. Yıldönümünü kutlayarak yayımladığı mesajında, '' Vatan ve istiklal aşkıyla verilen bir mücadelenin eseri olan Cumhuriyet, bir ve beraber olmanın adıdır. Cumhuriyet, bugün emin ellerdedir. 15 Temmuz gecesi yaşanan işgal girişiminde meydanlara inerek demokrasiye sahip çıkan binlerce vatandaşımız, 2194 gazimiz ve 246 şehidimiz bunu tüm dünyaya gösterdi. Cumhuriyet kazanımları ile ekonomik, sosyal, kültürel, sınaî alanlarda, eğitimde, sporda ve sağlıkta 2023'e kadar gerçekleştirmeyi arzuladığımız hedeflerimiz var. Cumhuriyetin kurucusu ile aynı ideallere sahip neslimizin sahip olduğumuz birlik ve beraberlik duygusu ile Cumhuriyet değerleri etrafında kenetlenip bu hedefleri gerçekleştireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizle gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum'' ifadelerine yer verdi.

        (BRN-Y)

        28.10.2016 11:23:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler