Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi Alan Başkanlığına atanan Kaşdemir'den Vali Tavlı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na atanan İsmail Kaşdemir, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'yı makamında ziyaretinde bulundu.

        Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Müdürlüğü iken, 19 Haziran 2014'te çıkarılan özel kanunla Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olarak kurulan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü Kurullar Dairesi Başkanı Mehmet Gürkan getirilmişti. Görev süresi dolan Gürkan'ın yerine 24'üncü dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili olan ve geçen Nisan ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşaviri olarak görevlendirilen İsmail Kaşdemir atandı. Kaşdemir, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Tavlı, yeni görevinde Kaşdemir'e başarılar diledi.

        (MY-GD)

        31.10.2016 13:07:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler