Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da alevli gece

        - Fırtına itfaiye ekiplerinin alevlerle mücadelesini güçleştirdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : İbrahim Kılınç

        Kamera : İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın'da itfaiye ekipleri son ayların en yoğun 24 saatini yaşadı. Gün boyunca yangından yangına koşan ekiplerin alevlerle mücadelesi etkili olan fırtına ile daha da zorlaştı. Aydın il genelinde son 24 saatte yaklaşık 10 ayrı yangın meydana geldi. Karacasu, Bozdoğan, Karpuzlu, Kuşadası, Germencik ve Efeler'de irili ufaklı yangınlar meydana geldi.

        Akşam saatlerinde aynı anda Karacasu ve Efeler Serçeköy'de meydana gelen yangını söndüren itfaiye ekipleri bir süre sonra Kalfaköy yolunda meydana gelen diğer bir yangına koştu. Kalfaköy yakınlarında çöplük olarak kullanılan alanda çıkan yangını söndürmek için itfaiye ve iş makineleri ile müdahale edildi. Söndürme çalışmaları sırasında bölgedeki bir başka arazinin sahibi iş makinesi ile söndürme çalışmalarının kendi arazisine zarar verdiğini iddia ederek iş makinelerinin kum taşıyarak söndürme çalışması yapmasına müsaade etmedi.

        Çalışmalarına su sıkarak devam eden itfaiye ekipleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kalfaköy yakınlarındaki yangını söndürmek için uğraş verdi. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangınları söndürme çalışmaları devam ederken fırtınanın ardından etkili olan sağnak yağış ile tüm yangınlar söndü.

        (İK)

        09.11.2016 23:38:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler