Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Bakasetas resmen Panathinaikos'ta - Futbol Haberleri

        Süper Lig devi Trabzonspor, yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas'ın transferi için Yunan takımı Panathinaikos ile 1 milyon euro karşılığında anlaştı.

        "1 MİLYON EURO ÖDENECEK"

        Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Panathinaikos FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.000.000.-EUR ödeme yapacaktır" ifadeleri yer aldı.

        3.5 YIL İMZA ATTI

        Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathianaikos Kulübü ise Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Anastasios Bakasetas transferini resmen duyurdu. Yunan ekibinden yapılan açıklamada, "Haydi Taso!" denildi. Panathinaikos, Anastasios Bakasetas ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

        FATİH TERİM SÖZLERİ

        Ülkesi Yunanistan'a dönen ve Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'la sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu, tecrübeli teknik direktör hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

        "Türkiye'de oynadıysanız Fatih Terim'in büyüklüğünü anlarsınız. O bir efsane. Onunla aramızda karşılıklı bir saygı var" ifadelerini kullanan Bakasetas, deneyimli teknik direktör için "Beni buraya getirmek için yeterince şey yaptı." dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ