Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Bir Bot, Bir Mont" kampanyası meyvelerini vermeye başladı

        - Kampanya kapsamında belirlenen öğrencilere bot ve montları dağıtılmaya başlandı

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından maddi durumu kötü öğrenciler için başlatılan "Bir Bot, Bir Mont" kampanyada öğrencilere dağıtımların başladığı belirtildi.

        Kampanya ile ilgili bilgiler veren MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kadın Kolları Başkan Aygül Irmak, kampanyanın meyvelerini vermeye başladığını ifade ederek, kampanyaya destek veren hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Kampanyanın geçtiğimiz yıl da yapıldığını ancak bu yıl geçen yıldan farklı olarak daha çok çocuğa ulaşması için çaba gösterildiğini hatırlatan Başkan Aygül, "Kampanya kapsamında ilk etapta kent merkezindeki bir okulumuzda eğitim gören çocuklarımıza botları ile birlikte montları ulaştırıldı. Geçtiğimiz yıl bireysel yürütülen kampanya ile 53 çocuğumuza ulaşmıştık, bu yıl ise amacımız bu sayıyı daha fazla arttırmak ve inşallah öylede olacak. Kent merkezindeki bir okulumuz ağırlıklı olmak üzere ihtiyaç duyan öğrencilerimize 100'e yakın bot ve mont dağıttık. İnşallah bu yıl ki kampanyamızda daha çok çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

        (GC-

        10.11.2016 16:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler