Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık Belediyesine 5 araç daha hibe edildi

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Muş'un Bulanık Belediyesine 5 araç hediye edildi.

        Kayyum Belediye Başkanı Ömer Şahin'in girişimleri sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilmek üzere gönderilen 1 çöp sıkıştırma kamyonu, 1 damperli kamyon, 1 kepçe, 1 greyder ve 1 itfaiye aracı yetkililer tarafından teslim alındı. Hibe edilen araçlar ile araç filolarının zenginleştiğini, ilçe halkına daha iyi bir hizmet verileceğini aktaran Başkan Şahin, desteklerinden dolayı emeği geçen bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Başkanı Şahin, her zaman olduğu gibi bugünde ilçelerini unutmayan ve destekleri ile kendilerini gururlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, tüm çalışanlarına bulanık halkı adına teşekkürlerini iletti.

        Bulanık Belediyesi makine parkına kazandırılan beş araç, şehir içerisinde belediye çalışmalarında kullanılacağı gibi vatandaşlara da hizmet verecek.

        (GK-ŞAK-Y)

        12.11.2016 11:17:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler