Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmayla medeniyete

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen "Jandarmayla Medeniyete" adlı proje kapsamında öğrenciler ilk defa Samsun'u gezme fırsatı buldu.

        "Jandarmayla Medeniyete" adlı proje kapsamında ilk defa Samsun'u gezen öğrencilere aynı zamanda trafik güvenliği eğitim verildi. Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Alaçam'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Umutlu İlkokulu öğrencileri Bandırma Vapuru ve Hayvanat Bahçesini gezdi. Öğrencilere Trafik Eğitim Parkı'nda Alaçam Jandarma Trafik Tim ekipleri tarafından trafik güvenliği eğitimi de verildi. İlk defa ilçeden ayrılarak Samsun'a gitme fırsatı bulan öğrenciler gördükleri manzaralar karşında mutlu oldu.

        Proje hakkında bilgilendirme yapan Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, "Bizlere imkan veren başta İlçe Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar'a, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sezai Tural'a teşekkür ederim. Alaçam'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Umutlu İlkokulu öğrencilerini Samsun'da gezdirdik. İnşallah ilerleyen zamanlarda başka bir köy ilkokulunu da gezdirme imkanı buluruz" dedi.

        (ŞU-SLH-Y)

        15.11.2016 11:32:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler