Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca'da 15 Temmuz sergisi

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde 15 Temmuz akşamı ve ardından yaşanılanların yansıtıldığı fotoğraf sergisi açıldı.

        Ortaca Demokrasi ve Şehitler Meydanında, Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile açılan sergide 15 Temmuz akşamı ve ardından yaşanılanları anlatan fotoğraf sergisi açıldı.

        Sergiye Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer'in yanı sıra öğrenciler, öğretmeler, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Özellikle öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği sergide 30 adet fotoğraf sergilendi.

        15 Temmuz gecesi ve sonrasını anlatan serginin ilçede kurulmuş olmasından mutluluk duyduklarını dile getiren Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer; "Okul öğrencilerimiz, vatandaşlarımız sergimizi ziyaret ediyor. Yaşananları unutmamız açısından bu etkinlikler çok önemli, Allah bu tarz badireleri bir daha yaşatmasın, şükür ki bugün huzurlu bir şekilde yaşayabiliyorsak. 15 Temmuz kahramanları sayesindedir. Nasıl ki yıllardır terörle savaşılıyorsa, dış ve iç hainlerin ortak saldırısını da canını ve kanını ortaya koyan kahramanlar sayesinde atlattık. 15 Temmuz'un ardından demokrasi nöbetlerinin yapıldığı meydanda serginin açılmış olması da yerinde olmuş, şehit olan kahramanlarımızı ve o geceyi unutmamak için bu tarz sergilere ve anma etkinliklerine herkesi katılmaya davet ediyorum." dedi.

        (CC-MB-Y)

        18.11.2016 12:51:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler