Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akil gençlerden Birecik Kaymakamlığına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Müslüm Dalda

        ŞANLIURFA (İHA) - Akil Gençler Platformu yöneticileri, Birecik Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Yapılan ziyaret programına, Akil Gençler Platformu Genel Merkez Başkan Yardımcısı Hamdullah Tan, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Müslüm Dalda, Birecik Akil Gençler Başkan Vekili Mahmut Türker, Birecik Akil Gençler Platformu Medya Tanıtım Başkanı Barış Bostancı katıldı.

        Gençliğin ve gençlere yönelik çalışmalar ile gençlerin sorunlarının ele alındığı ziyarette, gençliğin öneminden bahsedildi. Akil Gençler Platformu yöneticileri, Birecik Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu'na Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için taziye dileklerini ileterek, Kaymakam Kaptanoğlu'na Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yeni görevinde başarı temennisinde bulundular.

        Akil Gençler Platformu yöneticileri günün anısına Kaymakam Kaptanoğlu'na Osmanlı Devlet armasının bulunduğu bir tablo hediye etti.

        (BB-BRN-Y)

        19.11.2016 11:02:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler