Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama'da kadınlar 'şiddete hayır' diyerek haykırdı

        (Fotoğraflı)

        Sertan Ergit

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Bergama ilçesinde, 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü' nedeniyle

        bir araya gelen çok sayıda kadın, eylem yapıp kadına şiddete 'hayır' dedi.

        Her il ve ilçede olduğu gibi Bergama ilçesinde de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Gününde bir program düzenlendi. Program kapsamında kadınlar, Bergama Kültür Merkezinde toplandı. Basın açıklamasının yapılmasının ardından çok sayıda kadın, sloganlar atıp kadına şiddete tepki gösterdi. 'Şiddete hayır' diyen kadınlar, ellerindeki mor renkli balonları gökyüzüne bıraktı.

        Basın açıklamasına, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in eşi Meltem Gönenç, Bergama Belediyesi meclis üyesi Serpil Güler, Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Bergama İlçe Başkanı Nurcan Şengül, Bergama Kadınlar Birliği Başkanı Mahire Bıçakçı, Eğitim-İş Sendikası Temsilcisi Ulvi Akaren ve çok sayıda kadın katıldı.

        (SE-HG-Y)

        25.11.2016 15:49:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler