Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'na 100 ton korkuluk yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına hız verdi.

        Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan cadde ve sokaklarda 100 ton korkuluk çalışması gerçekleştirdi.

        Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her şehrin kendisine has bir coğrafi yapısı var. İlçemiz de dik bayır ve engebeli yerleşim alanından oluşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden beri yeni yollar ve alternatif güzergahlar oluşturmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızla halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sunmakla birlikte halkımızın can güvenliğini de sağlayacak istinat duvarları, merdiven ve korkuluklar yapmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 100 ton demir kullanılarak korkuluk yapmaktayız. Çocuklarımız ve halkımız bu duvarların kenarlarından rahatça ulaşımı sağlayabilsinler diye korkuluklar ve evlere ulaşımı sağlayacak 25 adet merdiven yaparak yollarımızdaki konforu ve güvenliği arttırıyoruz" dedi.

        (İG-AY)

        29.11.2016 12:56:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler