Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu YAĞMUR SAATİ: Meteoroloji İstanbul ve çevre illeri uyardı! Bugün hava durumu nasıl? Ankara, İzmir ve İstanbul hava durumu 11 Kasım
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE'DE KUVVETLİ SAĞANAK

        Yağışların Marmara (Edirne ve Bilecik hariç), Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri, İzmir'in kuzeyi, Zonguldak, Düzce ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Balıkesir, Manisa ile batı kesimleri başta olmak üzere Aydın’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

        AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN UYARI

        AKOM tarafından sosyal medya hesabından, "11-12 Kasım Fırtına ve Yağış uyarısı" başlığıyla yapılan açıklama ise "İstanbul'da, lodos yönlü rüzgarın cumartesi öğle saatlerinden sonra şiddetini artıracağı, akşam saatlerinden itibaren ise kısa süreli hamlelerle 'kuvvetli fırtına şeklinde etkili olması bekleniyor. Beraberinde ise kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişi' yaşanacağı tahmin ediliyor. Fırtına ve yağışlı havanın, pazar günü sabah erken saatlerden sonra bölgemizi terk edeceği ön görülmektedir" denildi.

        REKLAM

        BATIDA SICAKLIK 3-5 DERECE AZALIYOR

        Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, iç ve kuzey kesimlerde artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

        MARMARA VE KUZEY EGE'DE KUVVETLİ FIRTINA

        Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege’de güneyli yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

        BURSA-İSTANBUL DENİZ OTOBÜSÜ HATTINDA SEFER İPTALLERİ

        AA'da yer alan habere göre Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

        BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruda, saat 08.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

        .png
        .png

        İLLERİMİZDE HAVA DURUMU

        Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu şöyle olacak:

        ANKARA: 22, Parçalı bulutlu.

        İSTANBUL: 23, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        İZMİR: 22, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere çok kuvvetli ve şiddetli şiddetli olması bekleniyor.

        REKLAM

        BURSA: 25, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        KOCAELİ: 26, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        EDİRNE: 23, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

        .png
        .png

        A.KARAHİSAR: 22, Parçalı bulutlu.

        DENİZLİ: 26, Parçalı bulutlu.

        MUĞLA: 20, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren kıyılarında yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        ADANA: 28, Parçalı bulutlu.

        ANTALYA: 24, Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı.

        HATAY: 27, Parçalı bulutlu.

        .png
        .png

        ESKİŞEHİR: 22, Parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı.

        REKLAM

        KAYSERİ: 23, Parçalı ve çok bulutlu.

        KONYA: 22, Parçalı bulutlu.

        BOLU: 21, Parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı.

        DÜZCE: 26, Parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        KASTAMONU: 21, Parçalı bulutlu.

        ZONGULDAK: 22, Parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

        SAMSUN: 26, Parçalı bulutlu.

        TRABZON: 23, Parçalı bulutlu.

        RİZE: 24, Parçalı bulutlu.

        ERZURUM: 15, Parçalı bulutlu.

        KARS: 14, Parçalı bulutlu.

        MALATYA: 20, Parçalı bulutlu.

        VAN: 14, Parçalı bulutlu.

        DİYARBAKIR: 22, Parçalı bulutlu.

        GAZİANTEP: 23, Parçalı bulutlu.

        SİİRT: 22, Parçalı bulutlu.

        ŞANLIURFA: 25, Parçalı bulutlu.

         Merak edilen soruyu uzmanı cevapladı! Bu kış sıcak mı soğuk mu olacak?
        Merak edilen soruyu uzmanı cevapladı! Bu kış sıcak mı soğuk mu olacak? Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ