Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeytinler Köy Kahvesi kadınlara emanet

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla'nın Zeytinler Köyü'nde açılan köy kahvesi artık kadınlara emanet. Uzun süredir kapalı olan köy kahvesini ilk kez bir kadın işletecek. Köy kahvesine yalnızca erkekler gitmeyecek, kadınlarda istedikleri zaman kahvede vakit geçirebilecekler.

        Urla Belediyesi Zeytinler Semt Merkezi'nde yer alan köy kahvesinin açılışı Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, 21.Dönem Milletvekili Türkan Miçooğulları, köy muhtarı İhsan Özdemir ve köy sakinleriyle gerçekleştirdi.

        Köy kahvesini ilk kez bir kadının işleteceğinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Uyar, köy halkına bol kazançlar temennisinde bulundu.

        İlk kez bir kadın işletecek

        Uzun süredir kapalı olan köy kahvesini ilk kez bir kadın işletecek. Urla Belediyesi tarafından KOSGEB kurslarına katılarak sertifika alan, köy sakinlerinden olan kahve işletmecisi Deniz Aslan, "Bundan böyle köy kahvemiz hem kadınların hem de erkeklerin olacak. Hep birlikte çalışacağız" dedi.

        (MY)

        29.11.2016 13:02:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler