Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdoğan çağrıyı yaptı, dolarlarını bozdurdu

        - Doları bozdurdu, parayı bağışladı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Dövizle borçlanmayı bırakalım, yerli parayı devreye sokalım" çağrısı üzerine Manisa'nın Salihli ilçesindeki esnaflarda dolarlarını bozdurarak, Türk Lirası'na çevirdi.

        Salihli'de inşaat sektöründe çalışan Hasip Tashan'da döviz bürosuna giderek, dolarları bozdurarak, Türk Lirasına çevirdi. Tashan, dolarları bozdurarak Türk Lirasına çevirdiği paraları da İstanbul Kağıthane de Halep için başlatılan un ve ekmek projesine bağışladığını söyledi. Tashan "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla dolarımı Türk Lirası'na çevirdim. Elinde doları bulunan herkesin ülke ekonomisine yardım ve katkı için dolarlarını TL'ye çevirmesini tavsiye ediyorum" dedi.

        (BA-AY-Y)

        02.12.2016 15:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler