Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Komisyonlar belirleyecek meclis onaylayacak

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında yapıldı. 11 Gündem maddesi ile toplanan Meclis gündemde yer alan maddeleri konularına göre ilgili komisyonlara havale etti.

        Belediye meclisinin Aralık ayı gündeminin ağırlığını 2017 yılı için çeşitli hizmetlere yönelik tarifeler oluşturdu. İşgal harçları, hafriyat dökümü harcı, Kültür Merkezi salon ücreti tarifesi gibi maddeler Bütçe komisyonuna havale edildi. Mecliste ayrıca 1 adet ertelenen 8 adet yeni imar planı değişiklik talepleri de görüşüldü. İmara ilişkin gündem maddeleri İmar komisyonuna havale edildi. Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci toplantısının 9 Aralık Cuma günü saat 19,00'da yapılması kararlaştırıldı.

        (TT-AY)

        06.12.2016 12:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler