Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziemir'de 'Goblen' sergisi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Sanatçı Ayser Çetinel'in 'Goblen' eserlerden oluşan kişisel sergisi, Gaziemir Belediyesinin desteği ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

        48 farklı branşta düzenlediği kurslarla vatandaşlara destek olan Gaziemir Belediyesi, kursların yanı sıra sergilerle de sanatçılara ve sanatseverlere destek olmaya devam ediyor. Sanatçı Ayser Çetinel'in 'Goblen' tarzındaki eserleri de, Gaziemir Belediyesinin desteğiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

        Ayser Çetinel 'Goblen' eserlerinden oluşan, Gaziemir Belediye Hizmet Binasının 2. katındaki sergisinin açılışını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve sanatçı arkadaşlarıyla birlikte yaptı. Resmin baskı yolu ile kumaşa aktarıldığı eserler, sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Sanatçıyla birlikte sergiyi gezen ve eserler hakkında bilgi alan Başkan Şenol, eserlerin sahibi Ayser Çetinel'e plaket sunarak teşekkür etti. Ayser Çetinel ise, "Sanata ve sanatçıya verdiği destek için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Yoğun ilgi gören serginin, 9 Aralık'a kadar ziyaretçilere açık olacağı öğrenildi.

        (HG-Y)

        07.12.2016 12:08:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler