Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sosyal medya üzerinden canlı haber program yaptılar

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren 'Yeni Sayfa' adlı yerel gazete, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan canlı yayınları farklı bir boyuta taşıdı.

        Gazete bürosunda oluşturulan stüdyoda çekilen haber programı, Yeni Sayfa'nın sosyal medya hesabından 'Objektif Bakış' canlı olarak yayınlandı. Vural Efecik'in moderatörlüğünde gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren programda, 15 Temmuz gecesi hain darbecilerin, Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi mercek altına alındı. Gecenin en sıcak anlarında olay yerinde olan DHA muhabiri Ali Gündoğan, Vural Efecik'in sorularını yanıtladı.

        Sosyal medya üzerinden canlı haber programı fikrini hayata geçiren ve bunu 'Facebook TV' diye isimlendiren Vurak Efecik, böylesi bir yayının Türkiye'de ilk defa gerçekleştiğini belirterek, "İlk günkü yayınımızda ufak tefek aksaklıklar oldu ama başarıyla tamamladığımızı düşünüyoruz. Daha önce Türkiye'de denendiğini duymadığım, görmediğim, rastlamadığım programlarımızın devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

        (VE-MB-Y)

        09.12.2016 13:10:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler