Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Muhtarlarla toplantı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Vali Ahmet Deniz Başkanlığı'nda İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Batman merkez mahalle muhtarları toplantısı yapıldı.

        Toplantıya, Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Kaplan, emniyet müdürlüğü şube müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Deniz, muhtarlarla mahallerin sorunlarını, dilek ve isteklerini konuşmak ve çözüme kavuşturmak amacıyla toplandıklarını söyledi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda vatandaşların, hain terör örgütlerine ve hendek siyasetine prim vermeyerek dik duruşları sayesinde sağlanan huzur ve güven ortamında emeği geçen başta Batman halkına ve güvenlik güçlerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından muhtarlar, mahalleri ile ilgili güvenlik, eğitim, sağlık, aydınlatma ve ulaşımla ilgili taleplerini Vali Deniz'e aktardı.

        Sorunların imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Vali Deniz, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

        (MŞY-AKK-Y)

        10.12.2016 15:34:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler