Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayicilerden terör saldırılarına en sert tepki

        - KESİAD Başkanı Zeki Yöndem: "Yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, terör olayları ile ilgili olarak bir açıklama yaparak, "Sanayiciler olarak bizler yılmadan, yorulmadan bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, terör olaylarının ardından bir açıklama yaparak, saldırıları kınadı. "Sanayiciler olarak bizler yılmadan, yorulmadan bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz" diyen Yöndem, "Sanayiciler olarak bizler, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları görüyor ve bu oyunların bozulması için elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sergileyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bir Milletin sanayicisi, esnafı, işçisi, köylüsü bir ve beraber olduğu zaman neler yapabildiğini tüm dünyaya göstermiş olan bir milletin mensuplarıyız. Son gerçekleşen hain terör eylemi bizi ülkemize hizmet etmekten asla alıkoymayacaktır. Biz ülkemize inanıyoruz. Devletimize güveniyor ve yüce Türk Milletinin engin mücadele azmini biliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda özgür ve tam bağımsız büyük Türkiye idealimiz için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

        (HG-Y)

        13.12.2016 14:08:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler