Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyan'a satranç federasyonundan teşekkür belgesi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ il Temsilciliği tarafından teşekkür belgesi verildi.

        2016-2017 Sezonu Tekirdağ 09-10-11-12 yaş kategori Küçükler Satranç İl Birinciliği yarışmaları 170 sporcunun katılımıyla 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde Marmara Ereğlisi Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı Düğün Salonunda yaklaşık 3000 kişiyi misafir eden Başkan İbrahim Uyan'a Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ il Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spora verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür belgesi verildi. Uyan'ın yoğun programı nedeniyle Teşekkür belgesi, Marmarereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Duman tarafından alındı.

        Uyan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünde belirttiği tüm özelliklerin satranç sporunda olduğunun bilincinde olarak üç senedir il genelinde bu spora gönül vermiş sporculara destek veriyoruz. Bu yıl da iki farklı tarihte yapılan turnuvada yaklaşık 3000 kişiyi ilçemizde misafir etmekten mutluluk duydum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyor ve ailelerine de teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

        Tekirdağ Satranç il Temsilciliği ödül töreninde kategorilerinde başarılı olan Kız ve Erkek sporculara madalyaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap ve Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Duman tarafından verildi.

        (HLD-MEF-Y)

        13.12.2016 16:30:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler