Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağızmanlı Öğrencilerden Emniyete anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Serkan Çağlar

        KARS (İHA) - İstanbul'da yaşanan terör saldırının ardından Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polislere moral verdiler

        Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Okul Müdürü Kenan Gündoğan ve beraberindeki öğretmenler merkez polis karakolu ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıngaç'ı ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

        İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıngaç, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bu anlamlı ziyareti beni ve diğer arkadaşlarımı ziyadesi ile memnun etmiştir. Gün berberlik günüdür bizim ülkemiz gencinden yaşlınsa böyle bir birliktelik sağladığı sürece kötüler hiçbir zaman kazanamayacaktır" dedi.

        (SÇ-AT-Y)

        13.12.2016 18:01:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler