Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Kaymakamına Duygusal Veda

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Kaymakamlığı görevinden Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanan Yaşar Aksanyar'ı mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş uğurladı.

        2012 yılından bu yana Dursunbey Kaymakamlığı görevini yürüten Yaşar Aksanyar, Kaymakamlar Kararnamesi ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret eden Kaymakam Yaşar Aksanyar, bugün Dursunbey'e veda etti. Kaymakamlık hizmet binası önünde onlarca vatandaşın katıldığı veda töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

        Görevi boyunca vatandaşlar ve kurumlarda ki personeller ile samimi bir ilişkisi olan Kaymakam Aksanyar ile vedalaşmaya çeşitli kurumlarda görevli onlarca personel ile Dursunbeyli vatandaşlar katıldı. Herkes ile tek tek vedalaşan Kaymakam Yaşar Aksanyar, göz yaşlarına hâkim olamazken, Kaymakam Aksanyar uzun mesai harcadığı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile uzun süre sarıldı. Herkes ile vedalaşan Kaymakam Yaşar Aksanyar vatandaşlardan helallik istedi. Eşi ve çocuklarının da göz yaşları ile veda ettiği Dursunbey'de Kaymakam Yaşar Aksanyar, dualarla uğurlandı.

        (HD)

        14.12.2016 12:35:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler