Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncesu Belediyesi karla mücadele çalışmalarına başladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İncesu İlçesinin Kızılören Mahallesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece tüm ilçede etkisini gösterdi.

        İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri kar yağışının başladığı saatlerde Kızılören Mahallesinden başlayarak gece saat 03.00 civarında İncesu merkez ve diğer mahallelerde de karla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Aynı zamanda ekipler gün boyu tuzlama çalışmalarına da devam etti.

        İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        "Kış şartlarının hüküm sürdüğü bu günlerde İncesu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kar yağışının başladığı saatlerden başlayarak gecenin geç saatlerinde de devam ederek yaklaşık 12 saattir devam eden karla mücadele çalışmalarımızın sonucunda İncesu merkezde ve merkeze bağlı 33 mahallede bütün yollar şuanda açık durumdadır. Ekiplerimize bu gayretle aralıksız çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, tüm çalışan arkadaşlarımızın ellerine sağlık. İnşallah vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunabilmek onların günlük yaşantısında aksaklıklar vermemek amacı ile çalışmalarımız her saat sürecektir."

        (SK)

        14.12.2016 14:56:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler