Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hasan Akgün: "Hedefimiz halkın refah seviyesini daha da yükseltmek"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bütün projelerde temel hedefimiz Büyükçekmece'de yaşayan insanlara yeni iş imkanı sağlamak, halkın refah seviyesini daha da yükseltmek" dedi.

        Başkan Dr. Hasan Akgün, sivil toplum kuruluşları, kooperatif, dernek, oda ve meslek örgütleri yöneticileriyle bir araya geldi. Büyükçekmece Devlet Hastanesinin taşınmasından sonra esnafın kaybını önlemek için boş kalan binanın takipçisi olduğunu söyleyen Başkan Akgün, yetkililerle yaptığı görüşmeler sonrasında binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını öğrendiğini belirtti.

        Başkan Dr. Akgün, "İnşallah takipçisi olduğum bu konu en yakın zamanda esnafımızı daha fazla mağdur etmeden çözülür. Hastane taşındıktan sonra yerine konacak projenin takipçisiyim. Aslında bu gecikmiş bir çözüm. Bina taşınır taşınmaz yerine yenisi gelmeliydi. Ancak ben bu çözümün gerekli ve iyi bir çözüm olduğuna inanıyorum. Burası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmasının yanında cerrahi operasyonların da yapıldığı büyük bir merkeze dönüşmeli. Binanın kapasitesi ve çevre koşulları, fiziki yapısı buna uygun. Bir kentin can damarı esnaflardır. Esnafı koruyacağız. Gelen hasta, sağlık personeli kente canlılık verecektir. Burasının Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması doğru bir karardır. Biz bu kararın uygulamaya geçilmesini destekleriz" dedi.

        Başkan Dr. Hasan Akgün, 2017 yılında Büyükçekmece'de çevreye önem veren ciddi yatırımlar gerçekleştirileceğini anlattı. Şehir esnafının ve şehirde yaşayan herkesin gelirinin artırılması için çabaladıklarını belirten Dr. Akgün, 2017 yılı içinde binlerce öğrencisi olan üniversiteden hastaneye, dünyanın en büyük film platosundan yat limanlarına kadar bölgemizde hayata geçirilecek projeler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.

        (HB-MK-Y)

        15.12.2016 10:56:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler