Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SODES Projelerinin faaliyetleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - 2015 Yılı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Adıyaman'da uygulanan projelerde sona yaklaşılırken proje faaliyetleri devam ediyor.

        Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Derneğinin proje yürütücüsü olduğu "Gençlik Buluşuyor" projesi kapsamında Adıyaman Saffan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Adıyaman Anadolu İmam Hatip liselerinde öğrencinin katılımı ile kitap okuma kampanyası düzenlendi.

        Kitap okuma kampanyası kapsamında, öğrencilere dağıtılan kitaplardan, okul öğretmenleri tarafında hazırlanan sorulardan sınav yapıldı. Yapılan sınav sonucu her iki okulda da dereceye giren öğrencilere hediye ödülleri verilecektir.

        Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje yürütücüsü olduğu "Eğlenerek Aktif Öğreniyorum" SODES Projesi kapsamında yapılan kitap okuma kampanyasında başarılı olan öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel tarafından okullarda düzenlenen sade törenlerle hediyeleri verildi.

        Kalkınma Bakanlığı tarafından Finansmanı sağlanan ve Valilikler tarafından koordinasyonu sağlanan SODES Projeleri öğrencilerin düşünce yeteneklerini geliştirmeye yönelik devam edeceğini öğrenildi.

        (AHM)

        15.12.2016 14:07:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler