Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası zabıtası'ndan pazar denetimi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ilçede kurulan semt pazarlarını denetimini sürdürmeye devam ediyor.

        Dilovası Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı kapsamında ilçe pazarlarına yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı, güvenli ve sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi amacıyla semt pazarlarında hijyen kurallarına uygunlukları, saklama koşullarının kontrol edildiği denetimlerde işverenler yeni mevzuat hakkında da bilgilendiriliyor.

        Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde Pazar alışverişlerini yapabilirler. Pazar denetimlerinde önceliğimiz halkın sağlığı ve güvenli alışveriş yapabilmesidir. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde Pazar tezgâhlarında ihtiyaçlarının görülmesinin sağlanması için zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        15.12.2016 14:40:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler