Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdağmadeni Belediyesinin karla mücadelesi sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde etkili olan kar yağışı ve oluşan buzlanmanın vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkilememesi için Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, ilçede yoğun bir çalışma içerisine girdi.

        Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokakları, iş makineleri yardımıyla temizlerken, ilçe merkezinin dışındaki mahalle yollarının ulaşımında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm imkanlarını seferber etti.

        Karla mücadele çalışmalarının startını veren Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, "Bu kışı da sorunsuz geçirmek için her türlü tedbirimizi aldık. Yeter ki kar yağsın." dedi.

        Belediye çalışmaları hakkında açıklamalar bulunan Başkan Daştan, "2 gündür sürdürdüğümüz çalışmalar sonrasında karla mücadele ekiplerimiz, ilçe merkezinde iş makineleri ile kar temizleme ve don olayından vatandaşlarımızın zarar görmemesi için tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçemiz ana arterler, mahallelerimiz ve ara yollarda ulaşımı aksatacak herhangi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca yaya kaldırımları da ekiplerimiz tarafından düzenli bir şekilde temizlenmeye devam ediyor. Belediyemiz tüm imkanları ile karla mücadele çalışmalarını devam ettirmektedir. 3 adet kepçe, 1 greyder, 2 kamyon, 1 tuzlama aracı ve 30 personelin yürüttüğü çalışmalarda yaklaşık 40 ton tuz kullanıldı." şeklinde konuştu.

        (MY-BMG-SK)

        16.12.2016 09:56:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler