Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşmeli motosiklet tutkunları, polis ve askeri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Çeşme Motosiklet Kulübü üyesi motor tutkunları, Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Jandarma Komutanlığı'nı ziyarete ederek, İstanbul ve Kayseri'deki hain terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerler için taziye ziyaretinde bulundu.

        Çeşme'deki motosiklet tutkunlarının bir araya gelerek kurdukları Çeşme Motosiklet Kulübü'nün üyeleri, ülkemizde ardı ardına yaşanan terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerler nedeniyle, konvoy oluşturarak Çeşme Emniyet Müdürlüğü'ne ve Çeşme Jandarma Komutanlığı'na taziye ziyaretine gitti. Çarşı girişinde buluşan Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, konvoy halinde geçerek Çeşme Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Çeşme Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarına başsağlığı dileyen motosiklet tutkunları, basın açıklaması yaparak terörü lanetledi.

        Çeşme Motosiklet Kulübü adına hazırlanan basın bildirisini okuyan Şeref Karaoğlu şöyle dedi: "Çeşmeli motosiklet tutkunları olarak, son günlerde yaşanan terör olaylarına ve verdiğimiz şehitlerimize isyan etme noktasına geldik. Çeşme Motosiklet Kulübü olarak, yaşananlara tepkisiz kalamayacağımızı göstermek, askerimizin ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu dosta düşmana haykırmak için bugün burada bulunuyoruz. Buradan ülkemizi bölmek amacında olanlara mesajımız, siz ne kadar kahpece arkadan vurmak için çabalasanız da biz her zaman dik duracağız ve daha çok kenetleneceğiz. Siz ne kadar memleketimizi iç savaş tuzağına çekmeye çalışsanız da, oyunlarınıza alet olmayacağız. Bu canım memleketi sizlere yedirmeyeceğiz."

        Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, basın açıklamasının ardından konvoy halinde Çeşme Jandarma Komutanlığı'na giderek taziye ziyaretinde bulundu.

        18.12.2016 17:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler