Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geri gönderme merkezinden firar etti, polis yakaladı

        - Ula ilçesindeki Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezinden firar eden Özbekistan uyruklu Begmurod Makhmudov Muğla polisinin sıkı takibi sonrası pansiyonda kıskıvrak yakalandı.

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Bekir Tosun

        Kamera : Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla'da yakalanan ve Ula ilçesindeki Geri Gönderme Merkezinde sınır dışı edilmek üzere bekletilen Özbekistan Begmurod Makhmudov, firar etmesinin ardından Muğla polisi ve jandarma ekipleri alarma geçti. Begmurod Makhmudov'un yakalanması için tüm yollar kontrol altına alınırken, şahıs bir pansiyonda kıskıvrak yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre yakalandıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Ula ilçesinde bulunan Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde kalan Özbekistan uyruklu Begmurod Makhmudov, akşam saatlerinde çarşafları birleştirerek tel örgülerin üzerinden atlayarak firar etti. Şahsın firar ettiği akşam sayımında ortaya çıktı. Begmurod Makhmudov'un firar etitğinin ortaya çıkmasının ardından polis ve jandarma ekipleri tüm yollarda ve şehir merkezinde arama çalışması başlattı. Ula ilçesinden Menteşe ilçesine gelerek otogardan bilet almaya çalıştığının güvenlik kameraları tarafından tespit edilmesinin ardından otobüs ve taksi durakları, oteller, kahvehaneler ve caddelerde arama yapıldı.

        Yapılan arama çalışmaları sonuç verirken Makhmudov'un bir pansiyonda kaldığını tespit eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri pansiyona operasyon düzenleyerek yakaladı.

        Terörle Mücadele ekipleri tarafından yakalanan Mahmudov, emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. İl Göç İdare Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edilen Makhmudov'un sınır dışı edileceği öğrenildi.

        (BT-İK)

        20.12.2016 12:05:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler