Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da planlı elektrik kesintisi yapılacak

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım tarafından trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 25 Aralık Pazar günü Diyarbakır il merkezi, bazı ilçeleri ve kırsalda planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

        Dicle Elektrik Dağıtım tarafından konuyla ilgili yapılan duyuruda, Diyarbakır-1, Diyarbakır-2, Diyarbakır-3, Diyarbakır-4, Bismil-1, Bismil-2 Trafo Merkezleri ile Lice, Silvan, Ergani ve Karakaya Trafo Merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağı bildirildi. Duyuruda, bu nedenle 25 Aralık Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında Diyarbakır il merkezi ile Bismil, Çınar, Silvan, Hazro, Ergani, Çermik, Çüngüş, Eğil, Dicle, Kulp, Lice, Hani ve Kocaköy ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsallarında dönüşümlü olarak elektrik kesintisi uygulanacak.

        Dicle Elektrik Dağıtım, uygulanacak planlı elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşların gerekli tedbirleri almasını da istedi.

        (İHA-MP-Y)

        23.12.2016 16:49:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler