Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılbaşını zehir edeceklerdi

        - Karşıyaka'da sahte içki operasyonu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Yeni yıl öncesi alkollü içecek satan mekanlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, emniyet birimleriyle ortak yapılan operasyonda yaklaşık 25 litre sahte içki ele geçirdi. Ürünlere el konularak, işletme sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı.

        İzmir'de, halk sağlığını tehlikeye sokacak ürünlere ve satıcılarına yönelik denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, zehir tacirlerine yine göz açtırmadı. Yeni yıl kutlamaları öncesi, alkol satan mekanlara ve tekel bayilerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bahriye Üçok, Atakent ve Şemikler bölgelerinde yapılan denetimlere Karşıyaka Belediyesi Zabıta ve Ruhsat birimleri, emniyet yetkilileri ve vergi denetim uzmanları katıldı.

        Sahte içkilere el konuldu

        Onlarca dükkana yönelik gerçekleştirilen çalışmada 25 litre sahte içki ele geçirildi. Halk sağlığını tehlikeye atacak olan ürünlere el konulurken, işletme sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı. Denetimlerin aralıksız olarak süreceği belirtildi.

        "Denetimler sürecek"

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "İnsan sağlığını tehlikeye atacak her türlü girişimin karşısındayız. Halkın sağlığını korumak için titizlikle çalışıyoruz. Her ihbarı uzman ekiplerimizce değerlendirip yasal olarak yapılması gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Emniyet ile işbirliği halinde; sahte içki satarak, vatandaşlarımızın canına kasteden zehir tacirlerine yönelik denetimlerimiz sürecek" dedi.

        (CA-

        29.12.2016 10:16:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler