Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de eğitim evlerine yeni bilgisayarlar kazandırıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe'de "Herkes için Kütüphane" (HİK) projesi kapsamında TSKM ve ilçede bulunan eğitim evlerine, öğrenci ve velilerin kullanması için 22 bilgisayar gönderildi.

        Maltepe Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi Teknokent ve Bill&Melinda Gates Vakfı işbirliğiyle, "Herkes için Kütüphane" (HİK) projesi kapsamında Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM) ve ilçede bulunan eğitim evlerine, öğrenci ve velilerin kullanması için 22 bilgisayar gönderildi.

        Bilgisayarlardan 13'ü Türkan Saylan Kültür Merkezi Senih Tongsir Kütüphanesi'ne, 3 tanesi Küçükyalı Eğitim Evi'ne, 2'şer tanesi de Aydınevler, Cevizli ve Fındıklı Eğitim evlerinde hizmete sunuldu. Proje kapsamında, bağışlanan bilgisayarlardan öğrenciler ve veliler faydalanabilecek. Öğrencilerin ödevlerini rahatlıkla yapabilecekleri bilgisayarların, internet altyapısı da bulunuyor.

        (HB-ÖK-Y)

        30.12.2016 10:23:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler