Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediyesi beton direkleri söküyor

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde elektrik hatlarının yer altına alındığı cadde ve sokaklardaki eski beton direkler kaldırılmaya devam ediyor.

        İlçe merkezindeki çalışmaları değerlendiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Elektrik hatlarının yer altına alındığı cadde ve sokaklarımızda eski beton direkler kaldırılmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar tamamlandığında yüksekte bulunan kablolardan dolayı oluşan görüntü kirliliğinden hem de yüksek gerilimden dolayı tehlike arz eden elektrik tellerinden ve beton direklerden kurtulmuş olacağız. Elektrik iletimi daha güvenli bir şekilde sağlanabilecek. Ayrıca sokaklarımız ve caddelerimiz daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

        (FE-OA-Y)

        09.01.2017 13:36:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler