Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aysever Nâzım'ın hayatını müzikli gösteriyle anlattı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi, Nâzım Hikmet'in doğumunun 115'inci yılında, Enver Aysever'in "Memleketim Nâzım Hikmet" isimli müzikli gösterisini Bursalılarla buluşturdu.

        Televizyon programcısı Enver Aysever'in kaleme aldığı ve Melda Gür ile birlikte sahnelediği "Memleket'in Nazım Hikmet" müzikli gösterisi, Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi'nde sahnelendi. Enver Aysever, Nâzım Hikmet'in şiire başladığı günden Bursa Cezaevi'ndeki günlerine ve Moskova'da hayata veda etmesine kadar olan süreci kendi üslubuyla anlattı. Tiyatro sanatçısı Melda Gür de Nâzım Hikmet'in yaşadığı aşkları ve memleket sevdasını aktardı.

        Gösterinin sonunda Meclis Üyesi Aysel Okumuş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in selamını ileterek, Enver Aysever ve ekibine teşekkür etti.

        (MŞ)

        16.01.2017 11:46:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler